Bilgisayarim Coktu

Bunun uzerine ne yazilir bilmem. Zaten yazasim yoktu, zaten yaz rehaveti uzerimizdeydi, zaten gezip tozmak en onemli islerden bile onemli hale gelmisti. Bir de hemen hemen tanidigim herkesin basina gelen benim basima da geldi sonunda ve beni bes yildir gik demeden sirtinda tasiyan, en zor gunlerimde en yakin dostum olan, en sevdiklerimle aramdaki kilometreleri bir sinyal uzakligina tasiyabilen bilgisayarim, canim, tek dostum, sirdasim koyu karanlik bir ekrana donustu. Ne kadar tusu varsa denedim, tik yok. Ne kadar yontem varsa denedik, geri gelmiyor. "Bari fotograflari kurtaralim ve bir de yemek tariflerini ve tabii en onemlisi benim kucuk hikayelerimi' derken hummali bir calisma sonucu bakalim geri gelecekler mi ama ben iyice elsiz kolsuz kalmis gibiyim. En ufacik bir fotograf dahi bulamiyorum, yemek tariflerime ulasamiyorum.

Sanirim o da kendince bir 'yoruldum' deme yolu buldu bana. Saygi duyarak, tamir surecinde ben yine utanarak kendimi yazin rehavetine birakiyorum ve bir elimde mohitom, diger elimde haritamla yeni gorecegim yerlerin heyacanina birakiyorum kendimi. Sonbahar geldiginde dusunuruz yine...

Yorumlar

NiNo dedi ki…
Tatile çıktın diye düşünmüştüm bukadar ara verince.Bilgisay çökmesi aklıma gelmemişti:(umarım kurtarabilirsin.Ama yinede üzülme sen muthiş ve değişik şeylerle onların yerını en kısa zamanda doldurursun.
yoncaa dedi ki…
canım benim üzüldüm bak şimdi.
allahtan başka şeylerle meşgulsün de bilgisayarının sana dostluk yapmasını beklemiyorsun.
Gez dolaş, tadını çıkar yazın..
sunrise dedi ki…
Canim Ninocugum,
Sagol guzel sozlerin icin. Tatildeydim tabii ama az da olsa elimi surebilirdim bilgisyarima eger cokmemis olsaydi. Neyse olacagi buydu iste. Yillardir kahrimi cekiyordu, bekliyordum boyle bir seyi. Umarim devam ederiz boyle, sevgiyle kal. Simdi gezilere baslayacagim..
sunrise dedi ki…
Canim kardesim,
Dondum iste, artik bilgisayarim da saglikli olmasina ihtiyacim var. Yokca feci halim..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kolay Biftek Diane

Shrimp Mousse - Karides Mus

Beef Brisket