Easter'in Ardindan


Hala kendimce birseyleri boykot ediyorum, buraya birseyler yazamiyorum, elim varmiyor ama yine de yazmam gerektigini dusunup en azindan gecen haftalarda yasadigimiz Easter'dan kalan birkac fotografi paylasayim dedim.


Aslinda baharin mujdecisi olmasi gereken Easter bu sene o kadar soguk gecti ki, cocuklar yumurta avinda ellerine ilk gecenleri alip hemen iceri kactilar. Easter da cocuklari mutlu etmek icin bahcelere icinde surprizler olan plastik yumurtalar filan saklaniyor. Cocuklar da ellerinde sepetlerle bu yumurtalari buluyorlar. Onlar icin o kadar eglenceli ki aslinda, biz buyukler de hem onlara yumurtalarin yerini gostermeye calisip, hem de kendimiz egleniyoruz. Buyuk cocuklar icin agaclarin yukari dallarina icinde paralar olanlari, kucukler icin de yerlere icinde yumusak sekerler olanlari sakladik ama dedigim gibi hava o kadar soguktu ki, bahcedeki cigliklar cabucak bitti bu yuzden.


Yukaridaki fotograf minik ogluma hediye edilen sepet, henuz cok iyi anlamamasina ragmen renkler filan onu da cok cezbetti, hele yumurta aramak onu cok mutlu etti. Her buldugu yumurtadan sonra sevincle ellerini cirpti.

Bugun de bir ani olarak belleklere yerlesti...

Yorumlar

yoncaa dedi ki…
Ama hakikaten ne kadar da sönük sessiz yazmışsın yazını. Bu sen değilsin canım.
Hani nerede o duygular. Çıkar bakayım ortaya.
Burası bizim günlüğümüz değil mi. Sadece neşeli anlar mı yazılır.
Hüzünler de vardır bizi biz yapan.
Hadi bakayım silkin ve yaz, yaz, yaz. Pes etmek yok.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kolay Biftek Diane

Shrimp Mousse - Karides Mus

Beef Brisket