Be my Valentine


Buradaki adete bayiliyorum, illa ki bir sevgiliniz olmasi gerekmiyor sevgililer gununu kutlamaniz icin. Anneniz, anneanneniz, babaniz, kardesiniz, en yakin arkadasiniz ve hatta ogretmeninizin bile Sevgililer Gunu'nu kutlayabiliyorsunuz. "Benim sekerim ol", "kucakla beni", "tatli kekim" yazili sekerler, cikolatalar verebiliyorsunuz ve kimse de bunun icin size garip garip bakmiyor.
Elbette bunun sadece bir gun yapilmasini hic ama hic uygun bulmuyorum. Gostermelik sevgilere de karsiyim. Bugun kalbimi kirip yarin elinde cicekler gelecek bir sevgiliye de kapim kapali ama yine de benim de sevdigim pek cok kisi oldugu icin icim rahat, kalbim dopdolu.
Sizin de gonlunuzden sevginin eksik olmamasi dilegimle...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Sevgililer gününüz kutlu olsun.
Hepinizi çok seviyorum.
Celal
sunrise dedi ki…
Biz de seni cok seviyoruz. Uzun yillar hep bir agbim olursa nasil olur acaba diye dusunmustum ama ben seninle buldum onu. Cok sansliyiz senin gibi biri ailemizde oldugu icin Celalcigim..
Nazkız dedi ki…
Ben de son yıllarda her sevgililer günü annemi arayıp kutluyorum, kızımı kucaklıyorum tabii ki kocacığımı da unutmuyorum! Hepimize kutlu olsun, SEVGİ dolu günler...
Cocukla Cocuk dedi ki…
hep sevgiyle kalın :)))
Aybike Ceylan dedi ki…
Bende burada ki bir takim adetlere bayiliyorum. Ama isin ticari yonunu degil, ben zaten hep birseyler alip vermeyi cok severim tum sevdiklerime.
Sevgililer gununuz kutlu olsun Hatice'cigim.

Guzel bir hafta sonu diliyorum ve sevgilerimi gonderiyorum.
sunrise dedi ki…
Sevgili Nazkiz, Cocuklacocuk ve Aybike,

Sizin de sevgililer gununuz kutlu olsun. Kalbiniz hep sevgiyle dolsun...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kolay Biftek Diane

Shrimp Mousse - Karides Mus

Beef Brisket