Degmesin Yagli Boya


Bizim evde boya var. Yine...


Sevgili, beyaz duvar sevmiyor. Her gittigimiz evde duvarlari rengarenk boyuyoruz. Tamam pek de rengarenk degil. Ona kalsa her duvar ayri bir renkte olup kirmizi, bordo, mor filan olacaklar ama benim sayemde yumusayarak bej, taba, acik yesil, turkuaz, tirse yesili, mavi renklere donusuyorlar.


O memnun. Renkli olsun da ne olursa olsun ona gore. "Hastahane duvari" gibi olmayacakmis. Daha kirlenmemis olan bembeyaz duvarlari boyuyoruz boylelikle, sevgili mutlu olsun diye..


Evin diger odalarini yazin basinda baslamistik boyamaya ama simdi oturma odasindayiz, cok zorlaniyoruz. Cunku ivir ziviri toplamak o kadar uzun surdu ki, boyaya baslamak uc saat aldi. Boyayi yapmak, ortaligi tekrar yerlestirmek, yeniden televizyonu, muzik setini filan takmak derken biz butun gunu harcadik bile.


Onceden hazir ettigim yemekler (harika seyler yaptim, tarifler gelecek) sayesinde ac kalmadik ama bende da iki satir bile yazacak hal kalmadi. Iki kadeh sarabimizi icip yeni duvarlarimiza baka baka keyif yapacagiz gunun kalan son iki saatinde. Geri kalan son iki odayi da hic dusunmemeye calisarak.


Hepinize bol renkli, gonlunuze gore yasam alanlari diliyorum.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Haklı ben de sevmem hastane beyazını.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kolay Biftek Diane

Shrimp Mousse - Karides Mus

Beef Brisket