Iki Yasinda Olmus Bile


Ne zaman aramiza katildin? Ne cabuk da kendini sevdirdin. Uzunca bir zaman uc kisilik bir arkadas grubu gibiyken senin gelisinle AILE oldugumuzu hissettirdin bize. Biraz sikilmistik gunluk dertlerden, hayatin rutunliginden, ayni sohbetlerden; sen cikageldin. Hayatimiz bir anda degisti, gunumuz aydinlandi, ruhumuz yenilendi.
Artik Gunes daha bir farkli doguyor sayende, yeniden cocuk parklarinda kaydiraklardan kayiyoruz seninle. Yeniden bir kitapcida yerlerde oturup kitap okuyoruz seninle, yeniden kumdan kaleler yapiyor ve etrafimiza hic aldirmadan cocuk oluyoruz biz de seninle birlikte. Yeniden kahkahalar atiyor, yuzumuze komik ifadeler verip cilginlar gibi guluyoruz.
Bir battaniye ile oynamanin ne kadar keyif verici oldugunu yeniden kesfediyoruz. Ayaklarimizi suya sokup kiminki daha burus burus olacak diye beklemekten ve sarkilar soylemekten daha keyifli hicbirsey yok dunya uzerinde.

Ben ise yeniden bir kucuk elin yanagimi oksamasinin dunyadaki en buyuk zen oldugunu hatirliyorum. Eve her gelisimde beni mutluluktan cilginlar gibi karsilayacak o minik adam icin deli gibi atiyor kalbim. Genclestim, yenilendim, tazelendim sayende. Yapamayacagim hicbir sey yokmus gibi hissediyorum artik.

Tum dislerini gostererek gulusun, yaptigin tum muzirliklar, gozlerindeki o piriltilar, her gordugune kucaklarini acisin bize sanki bambaska yeni duygular yasatiyor. Sadece gulusun icin, bir tek bunun icin bile degerdi seni dunyaya getirmeye calismak.

Hayatimiza biraz gec girdigini dusunsek de zaman zaman, o kocaman yureginle gecen zamani en kisa surede dolduracaga benziyorsun. Sen kendi zamanini sectin, sen bize geldin. Hos geldin, varliginla tam olduk. Butunlendik, nice yaslara benim kucuk Gunes'im...



** Kendisi bir Thomas the Tank Engine hayrani oldugu icin butun pastaneler gezilip boyle bir pasta bulunamadigindan annesinin yeni ogrendigi pandispanya denemeleri ve babasinin o sahane pasta ustu cizimi ile Thomas benzeri bir pastasi oldu minigin. Cok benzemese de o oyle cok begendi ki bakip bakip 'woooow' dedi, durdu. Pastaya eslik eden Thomas masa ortusu, tabaklar, ve diger oyuncaklar da onun sevincini ikiye katladi. Sevinci, kahkahalari her seye degerdi.

Yorumlar

MorKoyun dedi ki…
Ismi kadar parlak, saglikli, uzun bir omur dilerim pasta sahibine:) Bir de operim minciklamamin akabinde:)
sunrise dedi ki…
ah sagolasin ablasi. bu anlar insanin kendini en yalniz hissettigi anlar gurbet ellerde. dusunenler sagolsun..
laf aramizda cok da sever minciklanmayi...
yoncaa dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
Ah Thomas bizimde en sevdigimiz karakter.
Mutlu yillar.
Guniz
gezicini dedi ki…
nice mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim..
sevgiler
gorki
Adsız dedi ki…
Mutlu yıllar dilerim. Çok güzel yazmışsın çok duygulandım.
sunrise dedi ki…
Butun iyi dileklere tesekkur ederim. Herkese saglikli, mutlu gunler dilerim.
Adsız dedi ki…
Gunese mutlu yillar diliyorum.
Hikmet

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kolay Biftek Diane

Shrimp Mousse - Karides Mus

Beef Brisket