Polimer Kille Calismalarim

"Calismalari" dememin sebebi gercekten calistigim icin. Gecen yilin basinda kardesim bahsetmisti ama hic canim istememisti o zaman ugrasmak icin. Daha sonralari okuya okuya ve bazi internet sitelerinde yapilanlari gordukce benim de icimde istek kabardi. Her gordugunu yapmaya calisanalardan degilim, cunku yapabileceklerimi biliyorum ama yine de bir kez elimi atmak istegi duyuyorum bazi seylere karsi.
Hic tigla ugrasmak istegim olmadi mesela, olanlara saygi duyarim o baska. Mum ve sabun yapmak cok hosuma gidiyor ama herkes yapiyor ve de cok malzeme almak gerekiyor diye her heveslenisimde vargeciyorum. Ama resim yapmayi gerektiren her turlu hobi isi beni feci halde cekiyor. Galiba renklere karsi dayanilmaz bir istegim var.


Her neyse bu sitede bu elektrik outletlerinin ve daha nice polimer kil calismalarinin ne sahane hale gelebildigini goreceksiniz zaten. Ben sadece baslangic asamasinda, bos vakti oldukca eline ne gecerse yapmaya calisan biriyim.


Duvarin rengini tutturacagim diye cok ugrastim. Yatak odamizin duvari icin yaptim bu elektrik dugmesini ama ayni odada daha bos kalan dort adet daha outlet oldugunu gorunce biraz hayal kirikligina ugradim dogrusu. Yapmak mesele degil ama rengi tekrar nasil tutturacagim? Bir dahakine daha cok miktarda calismak gerek demek ki.




Ama bu isi cok sevdim ben ve de kocam da 'hanimin cani sikilmasin da ne yaparsa yapsin' ba'abindan olsa gerek, 'ay cok begendim ben bunlari neden her odaya yapmiyorsun' diye beni tesvik etmeye calisti. Simdi baslasam bu hizla bir yilda tamamlarim herhalde(siz bilmiyorsunuz Amerikalilarin her bes santimetrede bir elektrik dugmesi koydugunu tabii)...

Polimer kil harika bir sey. Hem ugrasmasi kolay, hem de pisirene kadar istediginiz kadar yapip bozma hakkiniz var tabii. Insani cok dinlendiriyor ve hayal gucunuzun sinirlarini zorlamanizi sagliyor (hatta birine sinirlendiginizde stress topu gorevini bile goruyor).

Ben de bunu 'deneyip de bir kerede biktiklarimdan' cikarip, 'her zaman yapilacaklar' arasina aliyorum boylelikle..
**Ilk fotograf pisirilip cilalanmadan onceki hali, ikincisi ise duvardaki yerini aldiktan sonraki son hali.

Yorumlar

Aybike Ceylan dedi ki…
Hatice'cigim, Ne guzel bir ugras ve ne kadar guzel olmus, eline sgalik. Asagidaki boreklerde citir citir, aldim bir tane. Sevgiler
sunrise dedi ki…
Iste sadece ugrasiyorum hayatim. Gercekten cok guzel ugraslar var, insanin aklini basindan alan.
Ben de madeline'lere bayildim, haberin olsun.
Sevgiler

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kolay Biftek Diane

Shrimp Mousse - Karides Mus

Beef Brisket